Zoek
Sluit dit zoekvak.

Levering

Zodra de betaling is afgerond zal ik de bestelling voor je in orde maken.

De levertijd bedraag 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van je betaling. Mocht een artikel toch niet op voorraad zijn dan neem ik hierover contact met je op. De levertijd zal dan in overleg met je worden afgestemd.

Mocht je echt niet kunnen wachten op je bestelling dan mag je ook op afspraak de bestelling in Joure of Heerenveen op komen halen.

Je bestelling zal verstuurd worden met Post.NL, de kosten hiervoor zijn 7,50.

Beschadiging

Ik werk met breekbare natuurproducten, planten, dit houdt in, dat er altijd wel een blaadje geknakt is of iets wat beschadigt. Dit is normaal. Mocht er echt iets mis zijn gegaan en kapot zijn, bijvoorbeeld tijdens het transport, stuur dan PER DIRECT foto`s naar info@jpdeco.nl zodat ik in gesprek kan gaan met de vervoerder. Ik zal uiteraard mijn best doen om met een passende oplossing te komen.

Klacht

Heb je een klacht over  Juffrouw Pannenkoek deco, een product, levering etc. dan zou ik het heel prettig vinden om dit bij mij kenbaar te maken. Dit kan door te mailen naar info@jpdeco.nl. Ik zal mijn uiterste best doen om de klacht zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen een week, in behandeling te nemen.

Scroll naar boven